Pečeni fusili sa mlevenim mesom

04/04/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Pasta sa bogatim prelivom - dobar razlog da nam dođete u goste "
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 485
  • Pregledi tokom meseca37
  • Pregledi tokom desmice6
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Testeninu skuvajte prema uputstvu sa pakovanja.

Prodinstajte luk i beli luk sa malo maslinovog ulja. Dodajte mleveno meso, mešajte dok se meso ne radzvoji, a zatim dodajte sitno iseckan paradajz. Začinite. Neka se sve kuva dok se sos ne zgusne. Na kraju dodajte iseckane masline.

Ocedite fusili makarone i pomešajte ih sa malo maslinovog ulja. Polovinu isipajte u tepsiju, pa ih prelijte sosom, a zatim isipajte i drugu polovinu makarona.

Priprema sosa: Skuvajte mleko. Umutite jaja sa brašnom i dodajte vruće mleko, mešajući sve vreme. Neka se sos zgusne. Pecite jelo na 200 stepeni.

Na kraju posipajte rendanim kačkavaljem i vratite u rernu da se dopeče.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija