Zapečen pasulj sa roštiljskim kobasicama, jajima i kačkavaljem

06/04/2017
"E ovo je jedinstvena i prava kombinacija 3 u 1, pasulj, roštiljske kobasice i jaja. Kačkavalj je za luksuz "
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano200
  • Pregledi tokom meseca32
  • Pregledi tokom desmice4
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U tiganju izdinstajte luk, šargarepu i papriku. U njih dodajte sitno iseckan paradajz i sipajte pasulje.

Dodajte začine, sipajte malo vode i ostavite da se krčka dok ne povrće ne omekša.

Sipajte pasulj u pleh. Svaku kobasicu uvijte u krug i stavite preko pasulja.

U sredini razbijte po jedno jaje i pecite na 200 stepeni 30-35 minuta. Nakraju pospite rendanim kačkavaljem i vratite na kratko u rernu.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija