Biskviti sa šargarepom i maskarpone sirom

10/04/2017
Toni Aleksov
odToni AleksovDžedaj1555
"Niste čuli? Maskarpone i šargarepe su najnoviji ljubavni par, a ovi biskviti su plodovi te ljubavi "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije15
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano335
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Umutite jaja sa šećerom i dodajte sodu. U tankom mlazu sipajte ulje, ali ne prestajte sa mućenjem. Dodajte polovinu šargarepe, polovinu brašna i cimeta i promešajte.

Stavite preostalo brašno i šargarepu i promešajte ponovo. Nauljite kalupe i sipajte u njih smesu. Pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 30 minuta ili dok čačkalica kojom proveravate ne bude suva. Izravnite nožem dno biskvita da se ne bi klimali i sačuvajte izrezane komade.

Umutite pavlaku sa šećerom u prahu i dodajte maskarpone. Umutite ponovo i napunite ohlađene biskvite. Pospite mrvicama od izrezanih komada.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti