Meka zečetina sa krompirom iz rerne

11/04/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Nije teško, ali je veoma ukusno i postoji velika mogućnost da ćete se prejesti "
Priprema40 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno160 min.
Porcije5
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano105
  • Pregledi tokom meseca10
  • Pregledi tokom desmice3
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Počnite prvo sa pripremom zeca. Isecite ga na manje komade i dobro operite.

Nakon toga ogulite krompir i isecite ga kao za prženje. Luk takođe sitno iseckajte. Krompir i luk isipajte u posudu sa zečetinom.

Preko svega posipajte začine - so, aleva paprika, kurkuma i čubar. Promešajte i stavite u veliku tepsiju.

Prelijte sokom od paradajza i tepsiju pokrijte folijom. Stavite u zagrejanu rernu da se peče na 180 - 190 stepeni oko 2 sata.

Nakon dužeg pečenja, meso će biti veoma meko.
slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija