Jagnje na ražnju

11/04/2017
"Ako imate mogućnost nemojte propustiti da pripremite i probate - ne postoji ništa ovako ukusno "
Priprema30 min.
Kuvanje300 min.
Ukupno330 min.
Porcije10
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano178
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

  • jagnje - 1 manje, oko 5 - 6 kilograma
  • mladi luk - 5 - 6 vezica
  • peršun - 1 vezica
  • nana - 1 vezica
  • biber
  • aleva paprika
  • maslac - za premazivanje
* merne jedinice

Način pripreme

Operemo jagnje veoma dobro i nakon toga ga ocedimo.

Posolimo spolja i iznutra solju i biberom i napunimo ga sitno iseckanim mladim lukom, peršunom i nanom.

Ušijemo ga koncem i staimo na drveni ražanj.

Pečemo oko 4-5 sati dok ne porumeni, neprestano mažući maslacem.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija