Pohovano svinjsko škembe

13/04/2017
"Ukusno iskušenje sa škembićem, koje zove na greh, uz koje možemo popiti baš mnoooogo piva "
Priprema30 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno90 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano15
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Prvo se dobro očisti škembe od masti i potopi se u sirće i sodu.

Tako odstoji bar 15 minuta, nakon čega se dobro opere i stavlja da se kuva.

Kad bude gotovo ga sečemo na trake i potapamo svako parče u brašno, umućeno jaje sa biberom i posle u prezle.

Pržimo dok ne prumeni i serviramo sa ruskom salatom.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija