Moja domaća pica Quattro Stagioni

13/04/2017
Jelena Andonovod Jelena AndonovInovator / Autor
"Što biste išli u piceriju, kada ukusnu picu Quattro Stagioni možete pripremiti i kući?"
Priprema30 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno50 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano344
  • Pregledi tokom meseca23
  • Pregledi tokom desmice8
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Umesiti testo od nabrojanih sastojaka. Ostaviti na naraste 1 sat. Podeliti testo na dva ili tri dela.

Jedan deo razviti oklagijom u okruglu koru veličine pleha. Namazati paradajz pireom, posuti bosiljkom ili drugim začinima po izboru. Narendati jedan deo kačkavalja i posuti preko paradajz pirea.

Zamisliti picu podeljenu na četiri dela. Na jedan deo ređati mortadelu, na drugi - pečurke nasečene na kriške, na treći - pršutu, a na četvrti pažljivo razbiti jaja.

Posuti obilno kačkavaljem i ostaviti picu 15 minuta.

Peći na 200 stepeni oko 20 minuta.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija