Kaneloni sa mlevenim mesom, graškom i pečurkama

13/04/2017
Jelena Andonovod Jelena AndonovInovator / Autor
"Svakog puta kada rešimo da budemo na dijeti pripremamo ove fenomenalne kanelone i odmah zaboravljamo šta smo rešili "
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano807
  • Pregledi tokom meseca17
  • Pregledi tokom desmice5
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk i pečurke sitno naseckati. U posudu sjedniti mleveno meso, grašak, začine, luk i pečurke. Ovom smesom puniti kanelone. Poređajte ih u posudu za pečenje.

Luk i beli luk upržiti dok ne omekšaju. Dodati paradajz i začine. Nakon 10 minuta sos sipati preko kanelona.

Pokriti folijom i peći na 200 stepeni oko 40 minuta. Na kraju posuti kačkavaljem i dopeći.



slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija