Bistra pileća supa

15/04/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Radost za oči i lek za želudac - to je naša bistra pileća supa "
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano63
  • Pregledi tokom meseca45
  • Pregledi tokom desmice6
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuvajte pileće meso. Uklonite kosti i procedite bujon.

Luk sitno iseckajte i stavite ga u bujon da se malo kuva. Dodajte sitno iseckane šargarepu, paprike i krompir.

Neka se kuva sve, dok povrće ne omekša.

Stavite pileće meso i oguljen i sitno iseckan paradajz.

Kuvajte još 5-10 minuta. Dodajte fidu i kuvajte još 5 minuta. Posolite, pobiberite i dodajte sitno iseckan peršun.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija