Prženi kiseli kupus sa svinjetinom

17/04/2017
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj200024
"Ako zahladi, ne terajte nas da jedemo salate. Umesto toga nam spremite prženi kiseli kupus sa svinjetinom "
Priprema15 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno135 min.
Porcije10
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano785
  • Pregledi tokom meseca23
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • kiseli kupus - 2 glavice
  • mast - oko 300 g
  • svinjetina - 2 kg od vrata
  • ulje
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

U veliku posudu stavite mast i sitno iseckan kupus. U početku ga pržite na jakoj vatri, a zatim polako smanjujte temperaturu.

Kupus pržite oko 2 sata i mešajte ga često.

Svinjetinu isecite na komadiće i u malo ulja pržite dok meso ne bude gotovo. Zatim ga pobiberite i posolite.

Kada se meso isprži, dodajte ga kupusu, a možete i posebno poslužiti.

slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti