Zečetina sa arpadžikom i krompirom

17/04/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Bogatstvo izuzetne kombinacije raznih ukusa i aroma spremljeno na neverovatan način!"
Priprema30 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno150 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano83
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zečetinu isecite na veće komade, posolite i malo uvaljajte u brašno. Propržite ih u ulju.

Izvadite meso i malo proržite šargarepu sa arpadžikom. U krug ređajte meso, šargarepu, krompir i pečurke.

Pa ponovo meso, arpadžik, karompir i tako sve dok imate sastojke. Između svih sastojaka posipajte začine.

Preko prelijte sokom od paradajza, vinom i šoljom vode u koje ste raszmutili brašno. Stavite đuvečaru u rernu i neka se sve peče na srednjoj temperaturi.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija