Tas kebap s teletinom u đuvečari

17/04/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj4201
"Izazivamo vas da probate klasičan tas kebap, ali s telećim umesto svinjskog mesa i da glasate za svog favorita "
Priprema20 min.
Kuvanje55 min.
Ukupno75 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano188
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso isečeno na zalogaje se posoli, dodaju se isečene kriške luka i ulje i dinsta se na slaboj vatri.

Doda se isečen na sitno paradajz, lovorov list i čubar i prelije se s 1 šoljom vrele vode. Jelo se kuva na tihoj vatri, dok meso ne omekne.

Nalije se vino, rastvori se brašno i doda se jelu.

Jelo se prebaci u glinenu đuvečaru i zapeče u rerni 45 minuta.

Servira se s pireom od krompira.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti