Prženija sa lukom i mariniranim paprikama

19/04/2017
Jelena Andonovod Jelena AndonovInovator / Autor
"Malo pikantnija i hrskavija prženija, specijalno za sve ljubitelje tradiconalne kuhinje."
Priprema30 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano287
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Paprike naseći na krupne komade. Luk oljuštiti, oprati i naseckati isto na krupnije komade. Isto postupiti i sa paradajzom.

Na tiganju sa malo masnoće malo upržiti luk, nakon čega dodati mariniranu zelenu papriku. Nakon dva minuta dodati komade paradajza, ostaviti da malo puste sos, pa dodati sveže mleko.

Promešati, sačekati nekoliko minuta, pa dodati prethodno umućena jaja. Kada se jelo malo zgusne, dodati prethodno nadrobljen sir.

Promešati ponovo i posoliti i pobiberiti po ukusu.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija