Svinjsko meso sa pilećim iznutricama

19/04/2017
Jelena Andonovod Jelena AndonovInovator / Autor
"Jedan od najsigurnijih načina da skrenete pažnju jednom muškarcu je da ga pozovete u goste i da mu napunite stomak, a ovim svinjskim mesom sa iznutricama zauvek ćete zarobiti njegovo srce "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano19
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso sitno naseći i upržiti. U međuvremenu očistiti i oprati pileće džigerice i srca.

Čim meso bude gotovo, izvaditi ga i u istoj masnoći upržiti iznutrice uvaljane u brašno. Dok ne iznutrice prže, naseći paprike i luk na krupnije komade.

Izvaditi gotove džigerice i srca i staviti ih kod mesa. U istu masnoću staviti povrće. Ukoliko je potrebno, dodati još ulja.

Pržiti dok ne omekšaju. Vratiti meso i iznutrice u tiganj, posoliti i pobiberiti. Promešati i nakon 5 minuta skinuti sa vatre.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija