Jareća sarmica

19/04/2017
"Samo za Đurđevdan možete pripremiti ovako uskusne jareće sarmice - kada su jarići mali, a mladi luk i začini - sveži "
Priprema30 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno70 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano89
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Mladi luk se izdinsta i u njega se dodaje pirinač i sitno iseckane i skuvane iznutrice.

Dobro se promeša. Dodaje se aleva paprika, nana i vruć bujon. Peče se u rerni na 180 stepeni.

Kad se zapeče, pravi se preliv, od jaja, svežeg mleka i brašna. Peliva se i peče dok ne porumeni.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija