Hladna čorba sa cveklom

19/04/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Zaboravite na tarator! Najukusnija hladna čorba koju ćete probati je ova fantastična čorba sa cveklom!"
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano72
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Cveklu uvijte u foliju i pecite je u zagrejanoj rerni dok ne omekša. Ostavite da se ohladi, ogulite je i sitno izrendajte.

Krastavac i dva jajeta isecite na kockice. Sitno iseckajte mirođiju i beli luk. Sve sastojke pomešajte u činiji i promešajte.

Posolite, dodajte vodu i na kraju kiselu pavlaku. Dobro promešajte i poslužite čorbu ohlađenu sa jajetom i strukom peršuna.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija