Pečeni jagnjeći but

21/04/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"I parče jagnjećeg buta je dovoljno da i najobičniji dan pretvori u veliki praznik "
Priprema30 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno150 min.
Porcije5
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano55
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Uklonite kosti od jagnjećeg buta, pa unutra stavite 6 šargarepa. Posolite i pobiberite. Uvijte u rolat i pričvrstite koncem. Stavite u tepsiju, premažite maslacem i posipajte začinima.

Oko buta krupno iseckajte krompir, paradajz na pola, a luk na 4 dela. Preko posipajte ruzmarin, ulje, so i vodu. Pokrijte folijom i pecite.

Malo pre nego što jelo bude gotovo, sklonite foliju i vratite da se dopeče.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija