Jagnjeći but iz rerne

21/04/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Najsočnija jagnjetina koju ćete probati Uživajte!"
Priprema20 min.
Kuvanje240 min.
Ukupno260 min.
Porcije1
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano93
  • Pregledi tokom meseca17
  • Pregledi tokom desmice6
  • Rejting-

Potrebni sastojci

  • jagnjeći but - 1 srednje veličine
  • so
  • ulje
  • maslac
* merne jedinice

Način pripreme

But dobro operite i očistite. Dobro ga premažite uljem i solju po želji.

Stavite u veliku pravougaonu tepsiju, pa zatim sipajte malo vode, tek da pokrije dno, a na meso poređajte male kockice maslaca.

Pokrijte folijom i pecite u rerni na umerenoj temperaturi oko 3 - 4 sata.

Možete posuti i malo bibera ili ukrasiti kriškama limuna. Pitanje je ukusa.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija