Čorba sa jagnjećim iznutricama i mladim lukom

21/04/2017
"U sezoni jagnjetine ne možemo da propustimo ni ovu ukusnu jagnjeću čorbicu, koja je radost na bugarskoj trpezi!"
Priprema30 min.
Kuvanje100 min.
Ukupno130 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano90
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Stavljate džigericu, srce, krezle od jagnjeta da se kuvaju u 1.5 posoljene vode. Kad se skuvaju ih isecite na jednake delove, a bujon procedite.

Posebno izdinstate sitno iseckan luk u ugrejanom ulju, začinite alevom paprikom i sipate u supu, u koju ste vratili naseckane iznutrice.

Dodajte pirinač i desetak zrnaca bibera i ostavite da vri dok pirinač ne bude gotov. Pre nego što skinete sa vatre, posolite i pospite sitno iseckanim peršunom i nanom.

Začinite supu sa jajima, umućenim sa kiselim mlekom i malo sirćeta.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija