Jagnjeći but u marinadi

22/04/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Kada je reč o jagnjetini, ovo je jedan od naših omiljenih recepata. Uverite se i sami"
Priprema25 min.
Kuvanje160 min.
Ukupno185 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano131
  • Pregledi tokom meseca13
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

But isecite na krupne komade, prelijte sirćetom, dodajte piment i malo peršuna i neka odstoji sat i po. Nakon toga operite i špikujte sa malim komadićima slanine.

Meso prodinstajte sa maslacem nekih desetak minuta, dodajući i malo tople vode. Dodajte sitno iseckan luk, kolutiće šargarepe, paradajz i alevu papriku.

Dinstajte još 15 minuta, dodajte peršun, vino i brašno, koje ste prethodno razmutili sa vodom. Stavite u šerpu, poklopac premažite sa testom od brašna, vode i solii neka sve sve krčka na tihoj vatri 2 sata.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija