Brzi čizkejk

26/04/2017
Toni Aleksov
odToni AleksovPočetnik1505
"Kao obožavaoci kolača rećićemo Vam - važno je da se čizkejk pripremi brže od vremena za koje se pojede "
Priprema15 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno30 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 593
  • Pregledi tokom meseca89
  • Pregledi tokom desmice21
  • Rejting-

Potrebni sastojci

  • maslac - 125 g
  • keks - 200 g, običan
  • nadev
  • krem sir - 600 g, tip Filadelfija ili slično
  • slatka pavlaka - 200 ml
  • jaja - 3 komada
  • šećer - 200 g
* merne jedinice

Način pripreme

Keks stavite u blender i sameljite ga. Maslac rastopite i dodajte u keks. Promešajte dobro dok ne dobijete masu sličnu mokrom pesku.

Sipajte masu u kalup za tortu prečnika oko 24-26 cm. Pritisnite dobro smesu ka dnu i ostavite na 1 sat u frižideru.

Nadev: Sve namirnice bez slatke pavlake umutite mikserom do homogene smese. Polako dodajte pavlaku u tankom mlazu i dobro promešajte.

Prelijte keks testo i pecite oko 12 do 15 minuta maksimalno na 180 - 200 stepeni, dok se centar lagano ne podigne. Kada protresete kalup masa treba da se mrda, da bude sočan čizkejk.

Ohladite najmanje 4 sata pre služenja.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija