Ćureće šnicle sa ruzmarinom

25/04/2017
Gvozdena
odGvozdenaPočetnik62
"Ćuretina bez mnogo muke, a topi se u ustima. Prijatno! "
Priprema5 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno20 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano251
  • Pregledi tokom meseca16
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • ćureće meso - 6 šnicli od belog mesa
  • ruzmarin - 1 kašičica suvog
  • so - po ukusu
  • ulje - 50 ml
  • voda - 1/2 šoljice
* merne jedinice

Način pripreme

Ćureće šnicle poredjajte na kuhinjsku dasku, izlupajte ih, posolite sa obe strane, a zatim pospite preko njih suvi ruzmarin.

Predjite oklagijom preko njih kako bi šnicle bolje upile so i ruzmarin. Za to vreme u tiganju ugrejte ulje i u vrelo ulje lagano spuštajte šnicle. Na kraju dodajte 1/2 šoljice vode.

Dinstajte ih na tihoj vatri poklopljene, dok porumene sa obe strane.

Prilog i salatu birajte po vašem ukusu: šampinjone, pirinač, pire.....paradajz, krastavac, kupus...slični recepti ovde

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija