Čizkejk na italijanski način

26/04/2017
Toni Aleksov
odToni AleksovPočetnik1505
"Čizkejk na italijanski način - pripremljen sa strašću i maštom "
Priprema15 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno60 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 481
  • Pregledi tokom meseca21
  • Pregledi tokom desmice9
  • Rejting-

Potrebni sastojci

  • za koru
  • keks - 2 šolje
  • cimet - 1/2 kašičice
  • maslac - 120 g
  • za krem
  • sir - 450 g, Filadelfija krem sir
  • kisela pavlaka - 450 g
  • šećer - 1 kašičica
  • jaja - 3 komada
  • vanila - 1 kesica
  • pavlaka u spreju - 1 sprej
  • čokolada - tečna, za dekoraciju
* merne jedinice

Način pripreme

Izmrvite keks i promešajte ga sa cimetom i rastopljenim maslacem.

Smesu rasporedite po zidovima i dnu kalupa i formirajte koru.

Stavite koru u frižider na pola sata. Krem sir umutite, dodajte šećer, jaja, vanilu i pavlaku.

Dobivenim kremom prekrijte koru. pecite 45 minuta na 165 stepeni.

Čizkejk ohladite i ukrasite pavlakom u spreju i tečnom čokoladom.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija