Panakota sa čokoladnim prelivom

25/04/2017
Sonja Stanulovod Sonja StanulovŠef kuhinje / Autor
"Jedan desert, koji raspaljuje maštu i obećava trenutke uživanja "
Priprema15 min.
Kuvanje5 min.
Ukupno20 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano3 160
  • Pregledi tokom meseca133
  • Pregledi tokom desmice13
  • Rejting4,5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Video recept

Način pripreme

Potopite želatin u hladnu vodu.

Stavite da provre pavlaka, mleko i šećer i sklonite sa ringle.

Dodajte nabubreli želatin i mešajte dok se ne rastopi. Dodajte vanilu.

Podelite smesu u 6 činijica, koje ste prethodno navlažili vodom. Ostavite u frižider 5 sati da se opotpuno ohladi.

Pripremite preliv, tako što ćete mleko i pavlaku staviti da provre, a zatim skloniti sa ringle i dodati izlomljenu čokoladu. Mešajte dok se ne rastopi.

Posude sa kremom potopite na trenutak u vrelu vodu, kako bi se kalše odvojio, i okrenite na desertne tanjire. Dekorišite čokoladnim prelivom.slični recepti ovde

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija