Klasična musaka

26/04/2017
Jelena Andonovod Jelena AndonovInovator / Autor
"Pridružite se i vi polovini zemlje koja će danas ručati Musaku "
Priprema20 min.
Kuvanje55 min.
Ukupno75 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano615
  • Pregledi tokom meseca62
  • Pregledi tokom desmice15
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Krompir naseći na kockice.

U posebnu posudu sitno naseći luk i upržiti ga sa začinima i mlevenim mesom.

Sjediniti sve i u plehu zajedno sa paradajzom peći 40 minuta na 240 stepeni.

Odozgo preliti smesom od kiselog mleka, žumanaca i malo brašna za gustinu.

Musaku peći još 15-ak minuta i nakon toga je gotova za serviranje.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija