Klasična musaka

26/04/2017
Jelena Andonov
odJelena AndonovDžedaj91811
"Pridružite se i vi polovini zemlje koja će danas ručati Musaku "
Priprema20 min.
Kuvanje55 min.
Ukupno75 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano936
  • Pregledi tokom meseca24
  • Pregledi tokom desmice5
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Krompir naseći na kockice.

U posebnu posudu sitno naseći luk i upržiti ga sa začinima i mlevenim mesom.

Sjediniti sve i u plehu zajedno sa paradajzom peći 40 minuta na 240 stepeni.

Odozgo preliti smesom od kiselog mleka, žumanaca i malo brašna za gustinu.

Musaku peći još 15-ak minuta i nakon toga je gotova za serviranje.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti