Prolećna mućkalica

27/04/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Prolećna, šarena i veoma ukusna - takva je naša mućkalica "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 543
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Tiganj premažite uljem i ostavite da se zagreje. Za to vreme isecite luk na kockice, a tikvice - na kolutove.

Kad se tiganj dovoljno zagreje, propržite luk u njemu, zajedno sa alevom paprikom.

Čim se luk dovoljno proprži, u tiganj sipajte paradajz sos i dodajte biber, po želji.

Promešajte i dodajte tikvice. Neka se prže nekih 5 minuta, pa nakon toga razbijte jaja, dodajući jedno po jednu u smesu.

Sve zajedno se prži, dok tikvice ne omekšaju.

Na kraju, preko rasporedite rendan kačkavalj i prazilluk, koji ste isekli na kolutiće.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija