Krem Doboš

Daniela GeorgievaDaniela Georgieva
Šegrt
481511
Krem Doboš1 / 2
30/04/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
5 min.
Kuvanje
10 min.
Ukupno
15 min.
"Evo kako se pravi proslavljeni krem, osnova neverovatne Doboš torte, koju obožavamo"

Potrebni sastojci

  • šećer u prahu - 200 g
  • čokolada - 60 g
  • jaja - 5 komada
  • masalc - 200 g
  • vanilin šećer
* merne jedinice

Način pripreme

Kuvamo umućena jaja sa šećerom u prahu i čokoladom uz neprestano mešanje dok se ne zgusne - najbolje na pari.

Skidamo sa vatre i ostavljamo da se ohladi, i s vremena na vreme mešamo.

Dodajemo maslac i vanilin šečer.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
50
40
31
20
10
Oceni: