Piletina sa topljenim sirom i maslinama

03/05/2017
"Videli smo ovaj recept, kupili smo flašu vina, pripremili piletinu - osetili smo njen miris i vratili se po još jednu flašu "
Priprema6 min.
Kuvanje70 min.
Ukupno76 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano105
  • Pregledi tokom meseca105
  • Pregledi tokom desmice5
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pileći file se iseče na šnicle i izlupa da budu tanke.

Mažu se senfom, mašću, solju i biberom po ukusu.

Vatrostalna činija se namaže i u nju se stavlja piletina. Preko se ređaju masline očišćene od koštica i luk.

Pleh se pokriva ili folijom ili poklopcem (ako vatrostalna ima dva dela) i peče se na 200 stepeni 1 sat.

Nakon toga se otvara i ređaju se komadići topljenog sira odozgo.

Zatvarate ponovo i ostavljte da se rastopi i zapeče - još 10 minuta.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija