Marinirani komadi svinjetine na roštilju

04/05/2017
"Kratko i jasno - marinirane šnisle na roštilju, sada ostaje da vi donesete pivo "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije5
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano32
  • Pregledi tokom meseca32
  • Pregledi tokom desmice5
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso pre pripreme treba da bude u vodi od 6 do 12 sati. Kada ga izvadite i ocedite, nasecite ga na male i tanke šnicle po vašoj želji - eksperimentišite, u svakom slučaju nećete pogrešiti. Možete koristiti i gotove šnicle.

Uz pomoć čekića za meso izlupajte filee, ali ne previše jako. Stavite malo bibera, aleve paprike, kurkumu, bosiljak i origano, sve promešajte i utrljajte u šnicle. Posolite po ukusu.

Posebno promešajte ulje ili maslinovo ulje i univerzalni sos i sipajte ga preko mesa da ga prekrije. Ostavite da meso odstoji nekoliko sati u marinadi. Nakon toga ga pripremite na roštilju ili u gril tiganju.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija