Ovnujska kazartma

05/05/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Je l znate zašto se ovo jelo zove kazartma? Zbog toga da biste znali da je duplo ukusnije od svih kavarmi koje ste dosad probali "
Priprema15 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno75 min.
Porcije5
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano39
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

  • ovnujsko meso - 1 kg
  • maslac - pakovanje
  • luk - 1 glavica
  • biber
  • so
  • paradajz - 3 - 4 komada, crveni
* merne jedinice

Način pripreme

Isečeno meso stavite da se prodinsta sa maslacem, dok ne porumeni. Dodajte luk i malo mlake vode.

Kada meso omekša, dodajte paradajz iseckan na kockice, so i biber.

Ostavite na tihoj vatri dok voda od paradajza ne ispari i dok ne nastane gust sos.

Poslužite sa malo peršuna i mnogo ljubavi!
slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija