Pohovana bukovača s pirinčanim brašnom

05/05/2017
"Bukovače su jednistvene pečurke, a pohovane u pirinčanom brašnu su jednostavno magične - nećete sebi oprostiti ako ih ne probate "
Priprema10 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno25 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano130
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

  • bukovača - 500 g
  • jaja - 2 komada
  • pirinčano brašno - 5 kašika
  • đumbir - pola kašičice
  • so
  • ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Operemo i isečemo pečurke na krupne trakice.

Uvaljamo ih prvo u dva umućena jaja i 5 kašika pirinčanog brašna.

U zagrejanom tiganju s malo masnoće pržimo pečurke, a začinimo ih đumbirom i soli po ukusu.

Pržimo ih oko 10 minuta dok ne dobiju blagu preplanulost.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija