Jagnjeći kebap s lukom i dve vrste pečuraka

05/05/2017
"Krhka jagnjetina s bogatim sosom i zanosnom aromom, koju obavezno treba da probate!"
Priprema30 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno65 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano41
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U malo ulja prodinstajte luk i pečurke. Dodajte meso i paradajz pire.

Promešajte i dodajte začine. Rastvorite brašno u malo vode i sipajte ga u tiganj.

Dodajte još vode (oko 400 ml) i ostavite jelo da se krčka dok se ne zgusne i luk ne omekša.

Pospite iseckanim peršunom.

Servirajte s pirinčem ili krompir pireom.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija