Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Svinjetina»Dinstana Svinjetina»Dinstana svinjetina sa mariniranim pečurkama

Dinstana svinjetina sa mariniranim pečurkama

Vanya GeorgievaVanya Georgieva
Guru
1k2284k241
Dinstana svinjetina sa mariniranim pečurkama
Fotografije: Vanya Georgieva
2 / 4
06/05/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
40 min.
Ukupno
70 min.
Porcije
4
"Brz predlog za večeru - da glasamo ili odmah pristajemo?"

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 1 kg (but ili plećka)
  • pečurke - 1 tegla, marinirane
  • luk - 1 glavica
  • čubar
  • biber
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite meso na kockice ili male komadiće. Pečurke isecite na trakice, a luk sitno.

U duboki tiganj ili malu šerpu sipajte ulje i počnite da pržite meso, dodavajući malo vode i luka, stavite poklopac i ostavite da se dinsta.

Malo kasnije sipajte i iseckane pečurke, ponovo poklopite, mešajte i začinite čubrom i solju.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: