Haringa u ribljoj čorbi

08/05/2017
"Postoje riblje čorbe i riblje čorbe koje će vam pomutiti um - ova je od druge vrste "
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano52
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Rubu, osim haringe, stavite i skuvajte u posoljenoj vodi sa 2-3 lovorova lista i nekoliko zrna bibera 20 minuta, od kad voda provri. Izvadite i očistite ribu od kostiju, a bujon procedite.

Iseckajte luk i izdinstajte na kratko u vrelom ulju, zajedno sa sitno iseckanom šararepom. Prelijte proceđenim bujonom i čim provri, dodajte koren celera, iseckan na kockice, a krompire isecite krupnije.

Pred sam kraj dodajte ribu bez kostiju, zajedno sa haringom iseckanom na kockice.

Začinite i ostavite na vri 2-3 minuta. Nakraju popsite iseckanim peršunom i selenom.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija