Oslić sa paprikom i sosom od pavlake i paradajza

09/05/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Jedinstvena kombinacija ribe, povrća i pavlake, koju vam preporučujemo da poslužite uz dobro ohlađeno belo vino Prijatno!"
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano21
  • Pregledi tokom meseca21
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting-

Potrebni sastojci

  • oslić - 3 . 4 komada
  • paprike - 1 komad zelene i 1 komad crvene
  • luk - 1 glavica
  • paradajz - 1 tegla
  • pavlaka - 200 ml, za kuvanje
  • so
  • biber
  • peršun
* merne jedinice

Način pripreme

Ribu isecite na komade. Stavite je u tepsiju i posolite.

Polijte je uljem i zapecite u rerni. Prodinsajte sa uljem sitno iseckan luk i paprike iseckane na tračice. Zatim im dodajte i pasirani paradajz.

Ostavite jelo da se krčka na tihoj vatri, dok povrće ne omekša.

Sipajte pavlaku, dodajte ribu i pobiberite po želji. Neka jelo ostane na ringli još 4-5 miuta. Posipajte peršun preko.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija