Prženi skobalj

11/05/2017
Jelena Andonov
odJelena AndonovDžedaj93011
"Ostaje samo da vidimo šta ćemo za prilog - belo vino ili pivo?"
Priprema30 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno65 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 253
  • Pregledi tokom meseca122
  • Pregledi tokom desmice3
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Prvo dobro skinuti krljušt, a zatim očistiti i unutrašnjost.

Oprati i posoliti, prekriti folijom i ostaviti bar 1-2 sati da upije so.

Svako parče uvaljati u brašno pa udariti da padne višak brašna.

U šerpu sa mnogo ulja (može i mast) početi prženje. Ribu pržiti tako da lepo porumeni.

Servirati na listovima zelene salate sa limunom.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti