Prženi skobalj

11/05/2017
Jelena Andonovod Jelena AndonovInovator / Autor
"Ostaje samo da vidimo šta ćemo za prilog - belo vino ili pivo?"
Priprema30 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno65 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano476
  • Pregledi tokom meseca65
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Prvo dobro skinuti krljušt, a zatim očistiti i unutrašnjost.

Oprati i posoliti, prekriti folijom i ostaviti bar 1-2 sati da upije so.

Svako parče uvaljati u brašno pa udariti da padne višak brašna.

U šerpu sa mnogo ulja (može i mast) početi prženje. Ribu pržiti tako da lepo porumeni.

Servirati na listovima zelene salate sa limunom.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija