Pečene kriške hleba sa dimljenom svinjetinom, kačkavaljem i pečurkama

11/05/2017
"Kriške? To nisu obične kriške, već super đakonija za sve koji vole da započnu svoj dan sa ukusnim doručkom "
Priprema5 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno15 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano27
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Dimljeni svinjski file se iseče prvo po dužini na tanke kriške, a nakon toga na kvadrate. Poređaju se na kriške hleba.

Šampinjoni se dobro operu i iseku na što je moguće tanje kriške i naređaju se preko dimljenog filea.

Kačkavalj se takođe isecka na tanke lente i stavi se preko pečuraka. Masline se odvoje od koštica i naređaju skroz na vrh preko kačkavalja. Završi se krugovima kiselih krastavčića.

Kriške se ispeku u pećnnici za 10 minuta i sreviraju se vruće ukrašene listićima peršuna.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija