Ovnujsko sa svežim kupusom

12/05/2017
Jelena Andonovod Jelena AndonovInovator / Autor
"Želite da je ukusno, da je meso i da nije previše teško - onda probajte naše ovnujsko meso sa svežim kupusom "
Priprema30 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno120 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano27
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

  • ovčije meso - 1 kg
  • kupus - 1 glavica
  • paradajz - 2 - 3 kom. narendanog
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • biber
  • so
  • peršun - 1/2 vezice
  • celer - 1/2 vezice
  • šargarepa - 2 kom. narendane
  • ulje - 1 kašičica
* merne jedinice

Način pripreme

Kupus naseći i utrljati solju.

Meso naseći na komade i upržiti ga u sopstvenoj masnoći, nakon čega dodati ulje i pržiti još 10-15 minuta.

Nakon toga začiniti alevom paprikom i dodati kupus. Dobro promešati i dodati narendane paradajz i šargarepe, biber, so i naseckane celer i peršun.

Preliti sa 2 čaše vruće vode i kuvati na tihoj vatri.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija