Ovnujsko meso sa lukom

12/05/2017
Jelena Andonovod Jelena AndonovInovator / Autor
"Nemojte štedeti luk, jer za ukusno ovnujsko treba mnogo luka i mnogo meraka. A za naujkusnije rezultate servirajte uz čašu crnog vina "
Priprema20 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno140 min.
Porcije10
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano62
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

  • ovnujsko meso - 2 kg
  • luk - 1 kg
  • ulje - 1 kašičica
  • biber
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • paradajz - 1 kom. narendanog
  • voda - 1 čaša
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Meso naseći na parčiće i upržiti u malo masnoće.

Nakon toga naliti malo vode i kuvati dok meso ne omekša.

Kada omekša, dodati sitno naseckan luk i upržiti.

Dodati alevu papriku i narendan paradajz, i kuvati na tihoj vatri.

Kada jelo bude gotovo, posoliti i pobiberiti.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija