Pečena skuša sa mariniranim paprkama i tikvicama

12/05/2017
"Vadite tegle iz špajza, zato što mo otkili savršenu riblju gozbu "
Priprema15 min.
Kuvanje75 min.
Ukupno90 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano18
  • Pregledi tokom meseca18
  • Pregledi tokom desmice8
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistimo skušu i sečemo po dužini. Isečemo svo povrće, šargarepu krupno izrendamo, a tikvice na kolutove.

Rasporedimo veći deo povrća i preko njega ređamo ribu, prekrivamo preostalim povrćem.

Sipamo pasulj, sok od paradajza i rasporedimo odozgo, dodajemo ulje, so i začine za ribu.

Prekrivamo folijom i pečemo na 200 stepeni oko 30 minuta, nakon toga skidamo foliju i pečemo dok ne bude gotovo, da upije tečnost.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija