Pikantan ovčiji but

12/05/2017
"Meso, ispečeno do savršenstva i ukusno povrće - da li ste sigurni da ne želite još jednu porciju "
Priprema20 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno140 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano91
  • Pregledi tokom meseca13
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operemo meso i pravimo proreze u njemu, u njih stavljmo čenove belog luka.

Ugrejemo ulje i u njemu ispržimo meso sa svih strana.

Nakon toga ga stavljamo u vatrostalnu posudu, prelivamo 1 šoljom vrele vode i pečemo u umerenoj rerni, s vremena na vreme prelivamo sosom.

Kad je meso gotovo, u masti od prženja, dinstamo boraniju, isečene paprike i dodajemo u meso.

Nakon toga posipamo začinima i dodajemo masline, bez koštic i isečene na dva dela.

Stavljamo i vino i zapečemo oko 30 minuta. Na kraju posipamo iseckanim peršunom.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija