Svinjsko meso u paradajz sosu

19/05/2017
Jelena Andonovod Jelena AndonovInovator / Autor
"Pokazaćemo vam kako da pripremite najmekše svinjsko meso, ukoliko nas posle toga pozovete u goste da ga probamo "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano20
  • Pregledi tokom meseca20
  • Pregledi tokom desmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 500 g dimljenog
  • luk - 1 glavica
  • beli luk - 1 čen
  • paradajz pire - 2 kašike ili ajvara
  • ulje - 2 kašike za prženje
  • vegeta - 1 kašika
  • peršun - 1/2 vezice
  • ljuta paprika - 1 kom.
* merne jedinice

Način pripreme

U teflonskom tiganju ili posudi sipati ulje i dodati sitno naseckan luk i beli luk.

Mešati, pa dodati paradajz pire ili ajvar, peršun, vegetu i 2.5 šolje vode.

Ostaviti jelo da provri, a u međuvemrenu upržiti meso.

Dodati ga u ostale sastojke i ostaviti jelo da se kuva na tihoj vatri.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija