Zacinjen pasulj na nov način

14/05/2017
cecaod ceca
"Prost kao pasulj? Posle ove varijante zaboravićete izreku! "
Priprema10 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno50 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano31
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk i beli luk isecite na kockice, a očišcenu čili papričicu naseckajte. Povrce očistite i operite, celer i papriku isecite na kockice.

Zagrevajte ulje u šerpi, u porcijama pržite meso dok ne počne da se razdvaja na grudvice. Onda u šerpu dodajte 200 ml bujona, pa kuvajte na laganoj vatri oko 15 minuta dok ne ispari veći deo tečnosti.

Potom umešajte luk, čili, beli luk i celer, i sve zajedno prodinstajte. Dodajte paradajz pire i ostatak bujona i pasulj.

Pustite da se krčka oko 30 minuta. Povremeno promešajte. Jelo posolite, začinite po ukusu biberom i služiti toplo.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija