Spanać s piletinom i bešamel sosom

22/05/2017
"I odovojeno su predivni, ali u kombinaciji su zaista neodoljivi "
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 049
  • Pregledi tokom meseca56
  • Pregledi tokom desmice8
  • Rejting-

Potrebni sastojci

  • spanać - 500 g, svež
  • pileći bataci - 2 koamda
  • bešamel - 50 ml
  • suvo grožđe - 1 šaka
  • pinjole - 1 kašika, sveže
  • kačkavalj - 100 g
  • maslinovo ulje - 3 kašike
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite batake od kostiju i isecite ih na zalogaje. Ugrejte lje i maslinovo ulje i propržite meso.

Dodajte oćišćen spanać i mešajte dok se ne blanšira i ne smanji obim.

Dodajte suvo grožđe, pinjole, so po ukusu i propržite nekoliko sekundi mešajući.

Premestite smesu u posud za pečenje i prelijte bešamelom.

Narendajte kačkavalj i stavite jelo u rernu. Pecite na 200 stepeni dok ne dobije zlatastu boju.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija