Hleb punjen kačkavaljem i sirom

22/05/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicPočetnik1435
"Neverovatno ukusan, aromatičan hleb sa hrskavom koricom. Svideće vam se!"
Priprema20 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno35 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 052
  • Pregledi tokom meseca93
  • Pregledi tokom desmice3
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Hleb se veoma pažljivo iseče odozgo uzduž i popreko. Možete da zamolite nekoga da vam pomogne, da pridržava da se ne raspadne.

Stavi se u posudu za pečenje s papirom za pečenje. Kačkavalj, sir, maslac i salama se seku na tanke parčiće velićine proreza.

Luk se seče na krugove. Sastojcu se ređaju u hleb, tako što se stavljaju na različita mesta i gleda se da svega ima svuda.

Zapeče se u vreloj rerni dok ne porumeni.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija