Letnji đuveč sa svinjskim mesom

25/05/2017
"Sa svežim povrćem i krtim svinjskim mesom se priprema najukusniji đuveč "
Priprema30 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno150 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano960
  • Pregledi tokom meseca26
  • Pregledi tokom desmice6
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite meso na komade, posolite i sa malo vode stavljamo u umereno ugrejanu rernu dok ne omekša.

Dodajemo luk iseckan na kriške, patlidžan na kockice, paradajz na krugove i ne sasvim skuvan bob, boraniju i alevu papriku.

Dobro promešamo, stavljamo mast i pečemo u umereno ugrejanoj rerni, dok sastojci ne omekšaju.

Tada stavljamo krompir iseckan na kriške, sipamo 1 šolju tople vode i pečemo, dok ne ostane na masti.

Serviramo ga posut sitno iseckanim peršunom.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija