Ukusan pasulj sa kobasicom

25/05/2017
"Ukusan, svi ga vole i uvek je dobrodošao na trpezu, ovaj odličan pasulj "
Priprema20 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno110 min.
Porcije5
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 107
  • Pregledi tokom meseca118
  • Pregledi tokom desmice53
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Paulj potopite prethodne noći, da se skuva brže. Stavlja se u ekspres lonac da se skuva.

Nakon toga se dodaje luk, šargarepa, paprika, paradajz iz konzerve i nakon toga sipa voda. Na kraju se dodaje nana i so.

U gotov pasulj se dodaje iseckana i propržena kobasica.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija