Način pripreme
Pile operite i pospite s malo soli, biberom i dobro ga utrljajte pilećim bujonom. Sam bujon ne može da začini celo pile, posebno unutrašnji deo.
Odsecite veliko parče folije is tavite pile stavljajući parčiće maslaca na nekoliko mesta, dobro ga uvijte i stavite u posudu za pečenje, stavite da se peče. Izdvojte 5-6 pečurki i sllonite stabljike, njih ćete kasnije napuniti.
Ostale pečurke isecite na parčiće, luk i nanu takođe i ostavite sa strane. Nakon pola sata pečenja pileta u foliji otvorite je. U istu posudu stavite maslac, iseckane pečurke, luk, nanu, parčiće dimljenog mesa.
Pospite s malo soli i bibera, sačuvane cele pečurke namažite s malo maslaca i uvijte u ružicu dimljeno meso i odozgo stavite parče topljenog sira.
Po sredini stavite odvijeno pile i ponovo dodajte malo maslaca. Pecite u rerni dok pile i pečurke ne dobiju lepu zlatastu boju.