Letnja musaka

26/05/2017
"Kulinarsko pravilo - letnja musaka obavezno mora biti duplo ukusnija i sočnija "
Priprema25 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 955
  • Pregledi tokom meseca542
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Tikvice se oljiušte, iseku na kockice i podele na dva jednaka dela.

Pravimo nadev, umutimo jaja, u njih dodajemo mrvljen sir, kiselo mleko i sitno iseckan beli luk i mirođiju.

Na dno namazanog pleha ređamo jedan deo tikvica. Odozgo se rasporedi nadev.

Posipamo samlevenim osrasima. Preko njih ređamo drugi deo tikvica. Završavamo rendanim kačkavaljem. Pečemo u umerenoj rerni.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija